Venice Simplon-Orient-Express Venetië - Parijs

4-daagse cultuurreis
Venice Simplon Orient Express

Vanaf

€ 3490

per persoon
Aan boord van de legendarische Venice Simplon Orient Express maakt u een memorabele treinreis, zoals u nog nooit tevoren ervaren hebt. U laat de moderne wereld even terzijde en keert terug naar de nostalgische periode van de jaren 20 en 30 in de uiterst luxueus gedecoreerde rijtuigen, naar een tijd waar reizen elitair, gracieus en elegant was.

Dag 1 : Brussel - Venetië
Rechtstreekse Brussels Airlines lijnvlucht naar Venetië. Motorboottransfer naar het 5*-hotel Metropol waar u de komende 2 nachten zult verblijven. Installatie in het hotel. U heeft voldoende tijd voor een wandeling doorheen de romantische binnenstad of voor een gondeltochtje. Vrij diner en overnachting.

Dag 2 : Venetië
Ontbijt. Vrije tijd voor een individuele verkenning van de stad of voor een uitstap naar de eilandjes Murano en Burano. Vrij diner en overnachting.

Dag 3: Venetië - Zwitserse Alpen - Parijs
Ontbijt. Transfer naar het station. Ontvangst in het Santa Lucia station. Een persoonlijke steward helpt u bij de installatie in één van de luxueus ingerichte blauw goud Wagon-lits coupés van de Venice Simplon Orient Express. Rond 11u30 vertrekt de trein door de Venetiaanse lagunes richting Italiaanse dolomieten. Kennismaking met de medereizigers en tijd voor een aperitiefje in de stijlvol gedecoreerde Bar Car '3674'. Een culinair hoogstaande driegangenmaaltijd wordt geserveerd in één van de 3 restauratierijtuigen. 's Namiddags kunt u genieten van het prachtige Zwitserse berglandschap dat u doorkruist. De Afternoon Tea wordt u geserveerd in uw coupé. Een culinair hoogstaand viergangendiner wordt geserveerd. Tijd voor een slaapmutsje in de barwagon. Overnachting in uw privé slaapcompartiment.

Dag 4: Parijs
Het ontbijt wordt opgediend in uw coupé door uw privé steward terwijl u Parijs nadert. Aankomst in het station van Parijs gare de l'Est in de vroege ochtend.

VERTREKDATUM

Vertrek op 30/11/2022, 5/12/2022, 10/12/2022

 

INBEGREPEN

 • Rechtstreekse Brussels Airlines lijnvlucht Brussel-Venetië in economy klasse, ruimbagage inclusief
 • 1 nacht aan boord van de Venice Simplon Orient Expres van Venetië naar Parijs in een 2-persoonscoupé in volpension
 • 2 nachten in kamer en ontbijt in een tweepersoonskamer deluxe in hotel Metropol ***** te Venetië
 • Transfers van en naar het hotel
 • BTW en luchthaventaksen

NIET-INBEGREPEN

 • Maaltijden en excursies te Venetië
 • Dranken, fooien en persoonlijke uitgaven.
 • Transport van Parijs naar Brussel
 • Annulatie-en/of bijstandsverzekering

VOORWAARDEN

 • De prijs is afhankelijk van de beschikbaarheid op het moment van reservatie
 • Voor de afreis van 5 december 2022 reist de trein via Rome en Firenze naar Parijs in plaats van door Zwitserland.

Nu aanvragen