Venice Simplon-Orient-Express Venetië - Brussel

4-daagse cultuurreis
Venice Simplon Orient Express en Hotel Metropol Venetië

Vanaf

€ 3840

per persoon
Aan boord van de legendarische Venice Simplon Orient Express maakt u een memorabele treinreis, zoals u nog nooit tevoren ervaren hebt. U laat de moderne wereld even terzijde en keert terug naar de nostalgische periode van de jaren 20 en 30 in de uiterst luxueus gedecoreerde rijtuigen, naar een tijd waar reizen elitair, gracieus en elegant was.

Dag 1 : Brussel - Venetië
Rechtstreekse Brussels Airlines lijnvlucht naar Venetië. Motorboottransfer naar het 5*- Hotel Metropol waar u de komende 2 nachten zult verblijven. Installatie in het hotel. U heeft voldoende tijd voor een wandeling doorheen de romantische binnenstad of voor een gondeltochtje. Vrij diner en overnachting.

Dag 2 : Venetië
Ontbijt. Vrije tijd voor een individuele verkenning van de stad of voor een uitstap naar de eilandjes Murano en Burano. Vrij diner en overnachting.

Dag 3 : Venetië - Zwitserse Alpen - Brussel
Ontbijt. Motorboottransfer naar het station. Ontvangst in het Santa Lucia station. Een persoonlijke steward helpt u bij de installatie in een van de luxueus ingerichte blauw goud Wagon-lits coupés van de Venice Simplon Orient Express. Rond 11u30 vertrekt de trein door de Venetiaanse lagunes richting Italiaanse dolomieten. Kennismaking met de medereizigers en tijd voor een aperitiefje in de stijlvol gedecoreerde Bar Car '3674'. Een culinair hoogstaande driegangenmaaltijd wordt geserveerd in een van de 3 restauratierijtuigen. ‘s Namiddags kan u genieten van het prachtige Zwitserse berglandschap dat u doorkruist. De Afternoon tea wordt geserveerd in uw coupé. Een culinair hoogstaand viergangendiner wordt geserveerd. Tijd voor een slaapmutsje in de barwagon. Overnachting in uw privé-slaapcompartiment.

Dag 4 : Brussel
Het ontbijt wordt opgediend in uw coupé door uw privé-steward terwijl u Parijs nadert. Onderweg van Parijs naar Brussel kunt u nog genieten van een uitgebreide brunch. Aankomst in het station van Brussel-Zuid rond 14.15 uur.

VERTREKDATUM

Vertrek op 9/04/2022

 

INBEGREPEN

  • Rechtstreekse Brussels Airlines lijnvlucht Brussel-Venetië in economy klasse, ruimbagage inclusief
  • 2 nachten in kamer en ontbijt in een Deluxe Double kamer in hotel Metropol***** in Venetië
  • 1 nacht aan boord van de Venice Simplon Orient Express van Venetië naar Brussel in een 2-persoonscoupé in vol pension
  • Transfers van en naar het hotel in Venetië
  • BTW en luchthaventaksen

NIET-INBEGREPEN

  • Maaltijden en excursies in Venetië
  • Dranken, fooien en persoonlijke uitgaven
  • Reisverzekeringen

VOORWAARDEN

  • De prijs is afhankelijk van de beschikbaarheid op het moment van reservatie

Nu aanvragen